Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί σε δασική περιοχή στο Ορεινό Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου στη χώρα

Κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και έξι φυσίγγια

Συνελήφθησαν, χθες (05-08-2016) το απόγευμα στο Ορεινό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47, 21 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκαν οι τρεις αλλοδαποί σε δασική περιοχή στο Ορεινό Ιωαννίνων και συνελήφθησαν διότι όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.
Επίσης, στην κατοχή του 47χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και έξι φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.
Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε επιπλέον ότι σε βάρος του 35χρονου δράστη εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.