Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κατάθεση αναφορών στη Βουλή από τον Βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Καραγιάννη

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, κατέθεσε στη Βουλή τις ακόλουθες αναφορές:
1. Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κατατέθηκαν αναφορά επιστολές της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας, με τις οποίες επισημαίνεται ότι στο πόρισμα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής δεν υπάρχει πρόβλεψη για τη συνέχιση λειτουργίας των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων.
2. Προς τον Υπουργό Υγείας, κατατέθηκε αναφορά επιστολή συνταξιούχου του ΙΚΑ, με την οποία ενημερώνει σχετικά με χρονίζουσα βλάβη του υπερηχογράφου του υποκαταστήματος ΙΚΑ Ιωαννίνων και παράλληλα εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την αδικαιολόγητη κωλυσιεργία αντικατάστασης εξαρτήματος που θα τον καταστήσει και πάλι λειτουργικό.
3. Προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατατέθηκε αναφορά επιστολή του Δήμου Ζίτσας, με την οποία αιτείται την παραχώρηση του κτηριακού συγκροτήματος της Παιδόπολης "Αγία Ελένη" Ιωαννίνων.

4. Προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας, κατατέθηκε αναφορά επιστολή του Κέντρου Υγείας Πραμάντων, με την οποία αιτείται την ένταξή του στην πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1919/Β'/28-06-2016) για την παροχή οικονομικών κινήτρων σε ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου των Κέντρων Υγείας προβληματικών και άγονων περιοχών.