Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Πρέβεζα: Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις, για κλοπές και πλαστογραφία

Επίσης, συνελήφθη και ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία

Συνελήφθη, χθες (01-07-2016) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και διώκονταν με ένταλμα σύλληψης.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν:
 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για πλαστογραφία.
Επίσης, όπως εξακριβώθηκε, ο 25χρονος υπέθαλπε τον δράστη αποκρύπτοντας τον στην οικία του στην Πρέβεζα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω σπίτι, βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 29-05-2016 στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και για περιστατικά απατών, για τα οποία έχουν σχηματισθεί σχετικές δικογραφίες (σχετικά τα από 18-03-2016 και 10-06-2016 Δελτία Τύπου μας).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.