Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

«Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»: Ενημέρωση για τα προβλήματα κατά την επίσκεψη του Δημήτρη Ντότη στις Τ.Κ. Βασιλικού και Αγίας Μαρίνας

Τις Τοπικές Κοινότητες Βασιλικού και Αγίας Μαρίνας επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες, ο επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» Δημήτρης Ντότης, που συναντήθηκε με κατοίκους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το κλίμα που επικράτησε στις συναντήσεις ήταν ιδιαίτερα θερμό και οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων εξέφρασαν στον κ. Ντότη την ικανοποίησή τους για την επίσκεψή του και για την δέσμευσή του να μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.
Μετά το πέρας των επισκέψεων του ο Δ. Ντότης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 
«Επισκέφθηκα τις Τοπικές Κοινότητες Βασιλικού και Αγίας Μαρίνας και συναντήθηκα με κατοίκους τους και άκουσα τα παράπονα, τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Αυτό που διαπίστωσα είναι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την επίλυση σειράς προβλημάτων τα οποία και δεσμεύτηκα να φέρω προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Ακόμη, δεσμεύτηκα να είμαι καθημερινά δίπλα στους δημότες και ιδιαίτερα αυτών που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.
Μαζί, θα αγωνιστούμε και θα πιέσουμε τη δημοτική αρχή να επιλύσει καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους».