Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Συγχαρητήρια επιστολή για την «έξοδο» της ομάδας στην Ευρώπη, απέστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Πωγωνίου σε αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή του στο EUROPALEAGUE.
Ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ έδωσε σε όλους μας το μάθημα της επιμονής αφού ποτέ δεν έπαψε να προσπαθεί να κατακτήσει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, την είσοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το όνειρο που επί πενήντα χρόνια κυνηγούσε Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μαζί του όλη η Ήπειρος, επιτέλους έγινε πραγματικότητα.
Ο θρυλικός ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, που όλα αυτά τα χρόνια κατακτά τις καρδιές μας, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα στέλνοντας σε όλη την Ευρώπη μήνυμα ελπίδας και δύναμης από τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια. Τα δείγματα γραφής και η εικόνα του στο ελληνικό πρωτάθλημα δικαίωσαν τον αγώνα  όλων των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η σημαντική αυτή διάκριση έφερε τη δικαίωση της προσπάθειας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή πορεία του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, με την ελπίδα το όνειρο να πάρει διαστάσεις θριάμβου. Ο κόσμος του Πωγωνίου είναι στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου


Κώστας Καψάλης