Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής δίκυκλων μοτοποδηλάτων στην Άρτα

Συνελήφθη ως δράστης 21χρονος υπήκοος Αλβανίας

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, δύο υποθέσεις κλοπής δίκυκλων μοτοποδηλάτων στην Άρτα και συνελήφθη ως δράστης χθες (16-06-2016) το βράδυ στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπές τροχοφόρων και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και συνελήφθη διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι:
Την 16-06-2016 μετά τα μεσάνυχτα, είχε αφαιρέσει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από την περιοχή της Άρτας, το οποίο εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας.
Προ δεκαημέρου, είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Γέφυρας Άρτας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατελήφθη να το οδηγεί ενώ είχε προβεί σε απόξεση του αριθμού κινητήρα και του αριθμού πλαισίου.
Τα κλεμμένα δίκυκλα μοτοποδήλατα κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του δράστη και σε άλλα αδικήματα.