Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
  • Συνελήφθη στο Τέροβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, μία 48χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών και χρηματικής ποινής (3.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα αγροτικά προϊόντα.
  • Συνελήφθη στο Τέροβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για κλοπή.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι το μεσημέρι της 04-06-2016 στα Ιωάννινα, αφαίρεσε από 49χρονη υπήκοο Ρουμανίας, προσωπικά της αντικείμενα και ρούχα.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (3,6) γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη στο χωριό Καραδήμας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων, προκαλώντας φθορές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.