Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ομογένεια από τον Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πωγωνίου κ. Ντότη Δημήτρη

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ   04.05.2016
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΟΤΗ
(ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ)

ΠΡΟΣ  
MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION
HELLENIC NEWS OF AMERICA   και κ. Παύλο Κοτρότσιο (πρόεδρο & ιδρυτή των MAGAF & HELLENIC NEWS OF AMERICΑ)

Τα λόγια μας είναι ασήμαντα μπροστά στην γενναιόδωρη πρόσφορα των MAGAF, HELLENIC NEWS OF AMERICA  και του κου Παύλου Κοτρότσιου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί στο κ. Κοτρότσιο που με τις πράξεις του και τις ενέργειες του αποδεικνύουν  ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και δη ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ-ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΟΤΗΣ, από όλους εμάς  που διαμένουμε σε αυτό τον τόπο. 
Τα οράματα  του για την γενέτειρα του, τα κάνει πράξη εφαρμογής και συνέχεια γεννά ιδέες που σε βάθος χρόνου  θα τις πραγματοποιήσει  και θα βοηθήσει  τον τόπο και τους κατοίκους.
Η ομογένεια και ο κος Κοτρότσιος προσωπικά, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, συμβάλλουν στα μέγιστα ώστε να ανακουφιστούν όσο γίνεται οι συμπολίτες μας.
Μια σειρά προσφορών του στην Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κονίτσης, στο Τοπικό ιατρείο του Παρακαλάμου, θεωρεί ότι είναι η αρχή για ένα μεγαλεπήβολο  σχέδιο που έχει  και τονίζει χαρακτηριστικά ότι θα υπάρξει και συνέχεια.
Σαν Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πωγωνίου, καταρχήν νιώθω περήφανος που πρώτα απ όλα είναι φίλος μου, είναι χωριανός μου, είναι ένας  καταξιωμένος άνθρωπος που δεν λησμονεί την πατρίδα του.
Του υπόσχομαι ότι το πλάνο  που έχει κατά νου, για το καλό του τόπου του και των κατοίκων, εγώ θα βρίσκομαι δίπλα του, όχι μόνο από την θέση που κατέχω, αλλά και σαν άνθρωπος  θα παλέψω  ώστε να υλοποιηθεί το όραμά του.
Φιλέ Παύλο 
Σ΄ ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Μετά Τιμής
Ντότης Δημήτρης
(Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πωγωνίου)