Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Εκδρομή της Αδελφότητας αποδήμων Χρυσορραχιτών Νομού Ιωαννίνων στο χωριό, το τριήμερο του «Αγίου Πνεύματος»

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΗΜΩΝ
ΧΡΥΣΟΡΡΑΧΙΤΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ»
ΑΘΗΝΑ 20/05/2016
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί συγχωριανοί
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας μετά από επικοινωνία με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας πληροφορήθηκε πως θα πραγματοποιηθεί διήμερο πανηγύρι το τριήμερο του «Αγίου Πνεύματος», Σάββατο 18 και Κυριακή 19-06-2016 βράδυ.
Μετά από τη συμμετοχή των μελών που καταγράφηκε στην προηγούμενη εκδρομή μας στα Τρίκαλα Κορινθίας και την θέληση τους να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο προτείνουμε την πραγματοποίηση εκδρομής στο χωριό μας κατά τις ημέρες του πανηγυριού.
Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την πλατεία Καραΐσκάκη, την Παρασκευή 17-06-2016 στις 12:00 μ.μ. έτσι το ξημέρωμα του Σαββάτου να μας βρει στο χωριό.
Αναχώρηση για επιστροφή στην Αθήνα τη Δευτέρα 20-06-2016 στις 11:00 π.μ.
Προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι να υπάρξει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, ώστε να μπορεί να καλυφθεί και ένα μέρος των εξόδων που προκύπτουν, με μια μικρή συμμετοχή του καθενός μας, της τάξης των 15 ή 20 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.
Τα υπόλοιπα έξοδα θα καλυφτούν από την Αδελφότητα.


**** Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία που γίνεται η κράτηση των θέσεων και σας παρακαλούμε πολύ να έχετε δηλώσει τις συμμέτοχες σας αυστηρά ως την Τετάρτη «8-06-2016» ****
Για να έχουμε καλύτερο συντονισμό κι έλεγχο των συμμετοχών καλό θα είναι να επικοινωνήσετε και να δηλώσετε αριθμό θέσεων μόνο στον ταμία του Δ.Σ. Σιάχο Λάζαρο στα τηλέφωνα: 2105051257 & 6977381786
Υποσημείωση:
κρατήσεις θέσεων που αφορούν φίλους του χωριού μας μπορούν να γίνουν από τις 9-6-2016 ως 10-6-2016 κι αυτό αφού έχουν μείνει κενές θέσεις έπειτα από τις δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν τα μελή της Αδελφότητας.
τυχόν ακυρώσεις σας παρακαλούμε να δηλωθούν εγκαίρως.
Στην ιστοσελίδα του facebook πληκτρολογώντας ΧΡΥΣΟΡΡΑΧΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τοπία-δραστηριότητες του χωριού μας.
Επίσης στο E-mail της Αδελφότητάς μας hrysorrahi@hotmail.gr  περιμένουμε τις ιδέεςπροτάσεις σας, καθώς και φωτογραφίες (παλιές ή και νεότερες) που πιστεύετε πως αξίζει να μοιραστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της Αδελφότητας αξιοποιώντας τες το Δ.Σ. σε κάποια από τα Ημερολόγιά μας.
Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη στο να μας γίνουν γνωστά όσο το δυνατόν περισσότερα e-mails μελών μας για γρηγορότερη κι αποτελεσματικότερη επικοινωνία.
Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Το Δ.Σ.