Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Τα τραγούδια που έγιναν πίνακες ζωγραφικής

Είκοσι ένα τραγούδια, που ενέπνευσαν  αντίστοιχους ζωγράφους και έγιναν πίνακες ζωγραφικής, περιέχει ο νέος δίσκος του γνωστού τραγουδιστή Τάκη Κωνσταντακόπουλου, που φέρει τον τίτλο “Συλλογή Νο 2”.
Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει από την Κυρία Λόλα Νταϊφά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού STAR, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), στις 8.30 το βράδυ.
Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο και την  Ματίνα Μιχαηλίδου.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
Παράλληλα με την παρουσίαση του δίσκου “Συλλογή Νο 2”, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά θα υπάρχει και μία πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής. Η έκθεση έχει τίτλο “Τα 21 τραγούδια του δίσκου “Συλλογή Νο 2” ανταμώνουν με 21 έργα τέχνης” και θα περιλαμβάνει τους 21 πίνακες, ο κάθε ένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε ένα τραγούδι του δίσκου!
Η έκθεση ζωγραφικής θα ανοίξει για το κοινό τη Δευτέρα 16 Μαΐου και θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο 21 Μαΐου.  
Οι ώρες επισκέψεων είναι από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 10.00 το βράδυ.
Η παρουσίαση του δίσκου και η έκθεση των 21 έργων, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, ενώ η όλη οργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά, στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων, για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.
Το εξώφυλλο του δίσκου κοσμεί ο πίνακας ζωγραφικής του ζωγράφου Αλέξανδρου Περατινού, που είναι βασισμένος σε αληθινή ιστορία της Διαφυγής 1941-44, και αναφέρεται στο τραγούδι του δίσκου, που έχει τίτλο “Καϊκάκι δέκα μέτρα”.
Έχουν προσκληθεί ο Δήμαρχος Πειραιά Κύριος Ιωάννης Μώραλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά Κύριος Σεραφείμ και Φορείς της πόλης.

Πρόσθετες πληροφορίες: 6944.104.024