Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Συνελήφθησαν στην Άμφισσα Φωκίδας, άλλοι τέσσερις ημεδαποί Ρομά, οι οποίοι εμπλέκονται στην προχθεσινή ληστεία στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Ιωαννίνων

Βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (18.890) ευρώ, προερχόμενο από τη ληστεία

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την άμεση εξιχνίαση από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας υπόθεσης ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων και τη σύλληψη τριών ημεδαπών Ρομά, ανακοινώνεται συμπληρωματικά ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις ημεδαποί Ρομά, κατηγορούμενοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.
Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 18, 22, 18 και 22 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες (18-05-2016) το απόγευμα στην πόλη της Άμφισσας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν καθόσον εξακριβώθηκε προανακριτικά ότι συμμετείχαν στη ληστεία ως φυσικοί αυτουργοί και συνεργοί, κατά περίπτωση.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε συνολικά στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (18.890) ευρώ, προερχόμενο από τη ληστεία.
Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.