Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Εξοπλισμός του ιατρείου Παρακαλάμου από το Ίδρυμα MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION και την εφημερίδα HELLENIC NEWS OF AMERICA

Παρακάλαμος 20 Απριλίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά σίγουρα αποτελεί  δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.
Σήμερα στο Δημαρχείο του Παρακαλάμου, παρουσία του Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου  κου Κων. Μπίκα  και του Αρχηγού Μείζονος  Αντιπολίτευσης κου Δημ. Ντότη, το  Ίδρυμα  MID ATLANTIC GREEK AMERICAN FOUNDATION, η εφημερίδα  HELLENIC NEWS OF AMERICA ο κος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  μέλος της MAGAF  και ο κος Παύλο Κοτρότσιος  πρόεδρος και ιδρυτής των MAGAF &  H N of A παρέδωσαν  ένα μεγάλο αναπηρικό αμαξίδιο  και νοσοκομειακό εξοπλισμό για τις ανάγκες του τοπικού ιατρείου με απώτερο σκοπό την βοήθεια και ανακούφιση των κατοίκων του Παρακαλάμου και των Περιχώρων.
Η δωρεά αυτή προς το κοινωνικό σύνολο είμαστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο.
Η δύναμη θέλησης έχει βρει κατάλληλους υποστηρικτές και έχει ήδη συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από τους κους Δημήτρη Ντότη, Χρήστο Χαλιγιάννη, Εβίτα Γαβρά που δραστηριοποιούνται μέσα από προσωπική εργασία  στην περιοχή και όχι μόνο, με σκοπό την βοήθεια (σε τρόφιμα και φάρμακα) ανθρώπων που χρήζουν ανάγκη και  καλούν  όσους θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σε αυτό το δύσκολο έργο.
Τις επόμενες μέρες  έχει προγραμματιστεί να δοθούν τρόφιμα και φάρμακα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στην Κόνιτσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΩΓΩΝΙΑΝΝΗ καθώς επίσης  οικονομική ενίσχυση στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΩΣΙΝΟΥ  και στον ΑΥΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙΡΑΝΩΝ, ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ  για τα ορφανά της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να προσφέρουν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό.
Θερμές ευχαριστίες και την  ευγνωμοσύνη μας.