Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ίδρυμα Νεομάρτυς Γεώργιος από τα εκπαιδευτήρια «Γένεσις»

Δώρισαν αναπηρικό αμαξίδιο στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων
«Νεομάρτυς Γεώργιος»

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία Super Market “SEP Market Παπαδόπουλος”
   Επίσκεψη αγάπης και αλληλεγγύης στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων «Νεομάρτυς Γεώργιος», πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, προκειμένου να δωρίσουν ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο.
   Το αναπηρικό αμαξίδιο μαζί ένα ακόμη που δώρισαν χθες -Τετάρτη 20 Απριλίου- στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Ηγουμενίτσας, αγοράστηκαν με τα χρήματα που εξασφάλισαν οι μαθητές από τη συγκέντρωση και την ανακύκλωση περίπου 1,5 τόνου πλαστικών καπακιών. Μια δράση που υλοποιήθηκε με μεθοδικότητα και συνέπεια από την αρχή της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με τα Super Market της γιαννιώτικης εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”.
   Η παράδοση έγινε παρουσία της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου, κ. Κατερίνας Μητοπούλου, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Οδυσσέα Πότση, της διευθύντριας του Ιδρύματος, κ. Ανδριανής Παύλου, και της κ. Νίκης-Μαρίας Παπαδοπούλου, εκ μέρους της εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”.
   Αμέσως μετά το Πάσχα, τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ, σε συνεργασία με τα Super Market της γιαννιώτικης εταιρείας “SEP Market Παπαδόπουλος”, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, θα επαναλάβουν το εγχείρημα και θα τοποθετήσουν ακόμη περισσότερους κάδους σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, με στόχο να ενεργοποιήσουν πιο έντονα τον εθελοντισμό και την ανακύκλωση στους μαθητές και τους πολίτες, με κίνητρο την εξασφάλιση πολύτιμων υλικών για τα Ιδρύματα της περιοχής.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της Επίσκεψης οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους του Ιδρύματος για τη λειτουργία του και το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το εικαστικό εργαστήρι του και να ζωγραφίσουν πασχαλινές ζωγραφιές, μοιράζοντας χαρά και χαμόγελα αισιοδοξίας στους τροφίμους.