Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Πωγωνίου: Ενημερωτική εκδήλωση «Info-day» στα πλαίσια του έργου «Craftin - Craftsinaction»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση «Info-Day» που διοργάνωσε ο Δήμος Πωγωνίου, την Παρασκευή 12/2/2016 στο Καλπάκι, στο πλαίσιο του έργου «CRAFTIN - CraftsinAction».
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.
Στη συνέχεια, οι συντελεστές του έργου ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη συμβολή του έργου στην προσπάθεια διάσωσης των παραδοσιακών τεχνών και την ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο πλαίσιο της τοπικής οικονομίας, για τις δράσεις προώθησης της συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Αλβανίας, για τα εργαλεία που παρέχονται για την προώθηση πωλήσεων καθώς και για τις επικείμενες εκδηλώσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης. Επίσης έγινε παρουσίαση της Ριζαρείου Χειροτεχνικής Σχολής και των Ευρωπαϊκών Ημερών Χειροτεχνίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γενική συζήτηση και ερωτήσεις του κοινού που αφορούσαν το αντικείμενο και τις επικείμενες δραστηριότητες του έργου.
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου www.craftin.eu

Το έργο «CraftsinAction» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013"