Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές το μεσημέρι, σε βάρος 86χρονου ημεδαπού, έξω από το σπίτι του, στην Κοπάνη Ιωαννίνων

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των τριών δραστών 26χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία
Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές (09-02-2016) το μεσημέρι, σε βάρος 86χρονου ημεδαπού, έξω από το σπίτι του, στην Κοπάνη Ιωαννίνων.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των τριών δραστών 26χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 09-02-2016, ο 26χρονος δράστης προσέγγισε αρχικά, με το πρόσχημα πώλησης ενδυμάτων, τον 86χρονο στην αυλή του σπιτιού του και όταν αυτός δεν αποδέχθηκε την αγοραπωλησία, τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια συνεργού του και με τη χρήση βίας, του απέσπασαν χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο τρίτος δράστης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του 26χρονου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.