Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: "Οι επιπτώσεις της κρίσης στην υγεία των Ελλήνων" το θέμα της τρίτης διάλεξης, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου


«Οι Επιπτώσεις της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία του Ελληνικού Πληθυσμού» είναι το θέμα της ομιλίας του  Καθηγητή  Κοινωνικής  και  Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου  Αθηνών κ. Γιάννη Τούντα, στην τρίτη διάλεξη του Ινστιτούτου  Δημόσιας  Υγείας   του Αμερικανικού  Κολλεγίου  Ελλάδας.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου σε αίθουσα  του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας  στο κτίριο επί της οδού  Ηπίτου στην  Πλάκα, στις 17.30 το βράδυ.
Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σκοπός του οποίου  είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  πρόληψη  και  διακοπή του καπνίσματος, έχει  προγραμματίσει  σειρά  επιστημονικών διαλέξεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις  8 Ιουνίου.
Οι διαλέξεις απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες  κάθε  τομέα  που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας. 
Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες  του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι  ειδικοί, καθηγητές  και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.
 Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.
Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.
Email: atzortzi@acg.edu * atzortzi@researchlab.gr

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.