Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Παρακάλαμος Πωγωνίου: Συνελήφθησαν τρεις παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας, τους οποίους μετέφερε με αυτοκίνητο διακινητής, που αναζητείται

Συνελήφθησαν, χθες (01-12-2015) το πρωί στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, τρεις παράνομοι μετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας, τους οποίους προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, διακινητής, που αναζητείται.
Αναλυτικότερα, χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Κακαβιάς - Ιωαννίνων, σε σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων και διέφυγε πεζός.
Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω οδηγός του αυτοκινήτου προωθούσε στην ενδοχώρα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας, δύο άνδρες ηλικίας 39 και 22 ετών και μία 58χρονη γυναίκα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.