Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Προσφορά γάλακτος και βρεφικών ειδών διατροφής στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας

Στη διάθεση 400 κιβωτίων με γάλα και βρεφικά είδη διατροφής προς το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου προχώρησε η εταιρεία Nestle. 
Τα κιβώτια παραδόθηκαν σήμερα στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας και τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν σε Μητροπόλεις, Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας και Κοινωνικά Παντοπωλεία της περιοχής.
Σε δηλώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Οδυσσέας Πότσης, σημείωσε: 
"Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως βλέπετε, δουλεύει αδιαλείπτως. Δεν επεμβαίνουμε μόνο σε εορταστικές περιόδους. Γιατί οι ανάγκες είναι καθημερινές. Εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την σημερινή προσφορά της. Τα προϊόντα με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας θα διανεμηθούν εκεί που πρέπει, θα πιάσουν τόπο εκεί που έχουμε αυξημένες ανάγκες. Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που αδιαλείπτως προσφέρουν στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είτε υπηρεσίες είτε αγαθά".

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr