Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, για καταδιωκτικά έγγραφα στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στο Ράγιο Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, τέσσερα άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν:
  • Σήμερα (30-10-2015) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 26χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για σωματεμπορία κατ’ επάγγελμα και σύσταση συμμορίας.
  • Χθες (29-10-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 46χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Πρέβεζας και Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απάτη.
  • Χθες (29-10-2015) το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Επιπρόσθετα, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας «περί όπλων – οπλοφορία» ενώ σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.