Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ε.ΠΑ.Μ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ανακοίνωση για τις εκλογές

Ο Πυρήνας Ιωαννίνων του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Ε.ΠΑ.Μ, εσκεμμένα περίμενε τις άμεσες γενικές πολιτικές αντιδράσεις ώστε να αναγγείλουμε και εμείς το δικό μας Δελτίο Τύπου.
Έχουμε πια στην Πατρίδα μας το χειρότερο κοινοβούλιο που έχει δει ο Έλληνας Πολίτης ίσως σε όλη την ιστορία της Ελλάδας μας.
Έχουμε την τέλεια κοινοβουλευτική σύνθεση ώστε η χώρα μας να περάσει από μνημονική σκλαβιά σε καθαρά κατοχική χώρα.
Το Ε.ΠΑ.Μ δεν κατάφερε να μπει στο κοινοβούλιο και αυτό κατά την γνώμη μας καθιστά ελεύθερη την διέλευση των κατοχικών δυνάμεων στην χώρα μας.
Το 0,77% του Ελληνικού λαού κατάλαβε την σημαντικότητα της ψήφου του και ψήφισε Ε.ΠΑ.Μ.


41.506 πολίτες πάλεψαν ώστε τα σχέδια της λεγόμενης Ευρωζώνης να μην μπορέσουν να περάσουν αβασάνιστα στην ζωή των Ελλήνων και όλων των Ευρωπαίων.
Δυστυχώς όμως το Σύστημα, το ισχυρά οικονομικό σύστημα δούλεψε απεγνωσμένα να "φιμώσει" τον λόγο και την μοναδική ρεαλιστική υπαρκτή λύση για την Ελλάδα.
Νίκησαν με την παροχέτευση της άγνοιας και παραπληροφόρησης του Λαού μας, και κυρίως με την αδιαφορία της Αποχής.
Το κίνημα της αδιαφορίας και της καφετέριας έδωσε λευκή επιταγή στην καταστροφή που σύντομα και ολοφάνερα βλέπουμε να έρχεται.
Εμείς του Ε.ΠΑ.Μ θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε όταν πολύ σύντομα ο Έλληνας Πολίτης συνειδητοποιήσει την άμεση αναγκαιότητα της αλλαγής, όλοι μαζί να ανατρέψουμε την σφαγή και να προχωρήσουμε σε μια Ελεύθερη και Υπερήφανη Ελλάδα, όπως μας αρμόζει.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας των Ιωαννίνων και ευρύτερα της Ηπείρου να συσπειρωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την μέρα που δεν αργεί να έρθει.
Και Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας να διαδώσουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για τη χώρα.
Ο δρόμος της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πραγματικής Δημοκρατίας.
Δυστυχώς, δεν πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι μαζί με παλιούς και νέους φίλους, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτά που πιστεύουμε μέχρι να τα καταφέρουμε!

Καλή Λευτεριά!
Ιωάννινα, 22/09/2015
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Ιωαννίνων