Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδείες σε όλους του Δήμους του Νομού Ιωαννίνων έχει προγραμματίσει ο Σταύρος Καλογιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας

Έτσι την περασμένη Παρασκευή (28/08) επισκέφθηκε την Ανατολή και το Σάββατο (29/08) περιόδευσε στα Πεστά, τη Σκλίβανη και το Τέροβο του Δήμου Δωδώνης.
Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς κατοίκους των διαμερισμάτων αυτών την πολιτική κατάσταση της χώρας και τους επισήμανε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα σε νέες εκλογές, μέσα στην ίδια χρονιά, λόγω των αδιεξόδων που η ίδια προκάλεσε, ενώ οι Τράπεζες παραμένουν κλειστές και η αγορά ασφυκτιά από έλλειψη ρευστότητας.
Χθές, (30/08) ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε διαμερίσματα των Μαστοροχωρίων και συζήτησε με τους κατοίκους τόσο την τρέχουσα πολιτική κατάσταση όσο και τοπικά θέματα, όπως η προστασία του δρόμου πρόσβασης προς το διαμέρισμα της Λαγκάδας, ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές τον περασμένο χειμώνα. Επίσης συζήτησε με τους δασεργάτες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και με τους κτηνοτρόφους για τις οικονομικές επιπτώσεις από την καθυστέρηση καταβολής των επιδοτήσεων.


Πολλοί συμπολίτες μας δηλώνουν ότι παρασύρθηκαν από τις προεκλογικές υποσχέσεις που μοίραζε αφειδώς προεκλογικά, τον περασμένο Ιανουάριο, ο κ. Τσίπρας και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα δηλώνουν απογοητευμένοι από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς επί επτά μήνες όχι μόνο δεν λύθηκε κανένα θέμα, αλλά αντιθέτως οξύνθηκαν όλα, και επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία, αναζητώντας σοβαρότητα και πολιτική σταθερότητα.