Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επίσκεψη της Αλέκας Παπαρήγα στην πτηνοτροφική επιχείρηση “ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ” και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “ΖΑΓΟΡΙ”

Επίσκεψη στην πτηνοτροφική επιχείρηση “ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ” και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “ΖΑΓΟΡΙ”, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την κα Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, η οποία συνομίλησε με τους εργαζόμενους.
Η κα Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους σε αυτές τις εκλογές να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να δυναμώσουν το ΚΚΕ, για να ενισχυθεί η δική τους δύναμη. Τόνισε ότι το ΚΚΕ παλεύει αταλάντευτα στο πλευρό τους για αξιοπρεπείς μισθούς, για εργασιακά δικαιώματα, για συνθήκες προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.


Η κα Παπαρήγα στάθηκε επίσης στον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ, με το λαό να έχει στα χέρια του τα κλειδιά της οικονομίας και την πραγματική εξουσία. Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν έχει θέση να κλείσει καμία επιχείρηση και να χάσουν οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους. Θέτει στόχο όμως να γίνει ο λαός πραγματικός νοικοκύρης στον τόπο του. Ώστε όλος αυτός ο πλούτος που παράγουν με τον ιδρώτα τους οι εργαζόμενοι να αξιοποιηθεί για να καλυφθούν οι λαϊκές ανάγκες.
Η παραγωγή δηλαδή να μην έχει για κριτήριο το κέρδος του ιδιώτη μεγαλοεπιχειρηματία, όπως είναι σήμερα, αλλά την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων και του λαού. Σε αυτό το δρόμο, επιχειρήσεις όπως ο “ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ” και το “ΖΑΓΟΡΙ” θα λειτουργούν για να θρέψουν το λαό, αλλά και για να συνάψει η Ελλάδα αμοιβαία επωφελείς εμπορικές σχέσεις με άλλες χώρες, και όχι για να κολυμπάνε στα πλούτη οι επιχειρηματίες.

Σε αυτό το δρόμο κάλεσε τους εργάτες και άλλους εργαζόμενους των επιχειρήσεων. Να συμμετέχουν στον αγώνα, να δυναμώσουν το ΚΚΕ μέσα στη βουλή αλλά κύρια στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές και τα χωριά.