Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η "Κιβωτός του κόσμου" Πωγωνιανής ζητά να προσλάβει ένα μάγειρα και ένα Παιδαγωγό-Ειδικό Παιδαγωγό

Η Κιβωτός του Κόσμου (http://www.kivotostoukosmou.org ) αναζητά για έμμισθη απασχόληση ένα μάγειρα και έναν Παιδαγωγό-Ειδικό Παιδαγωγό για τη στελέχωση του ανθρωπίνου της δυναμικού για την κοινωνική δομή που διαθέτει στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης. Στα καθήκοντά του ΣΕΦ περιλαμβάνεται η προετοιμασία τριών γευμάτων (πρωινού-μεσημεριανού-γεύματος) για τα παιδιά της Κιβωτού, η τακτοποίηση του χώρου της κουζίνας, ο προγραμματισμός των γευμάτων (διαχείριση πρώτων υλών και αποθεμάτων κ.λ.π.).
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο Σχολής Μαγειρικής, προϋπηρεσία στο αντικείμενο (τουλάχιστον 3 χρόνια), ενώ τυχόν προϋπηρεσία του υποψηφίου σε ξενώνα-σπίτι φιλοξενίας παιδιών θα ληφθεί σοβαρά υπόψη, (αν δεν υπάρχει πτυχίο, η προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη).
Στα καθήκοντά του Παιδαγωγού-Ειδικού Παιδαγωγού περιλαμβάνεται η διαπαιδαγώγηση, εκπαίδευση, επιτήρηση κι εφαρμογή του καθημερινού προγράμματος παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου.
Το ωράριο εργασίας είναι κυλιόμενο (πρωινό-απογευματινό και μπορεί να περιλαμβάνει και διανυκτέρευση), ανάλογα με τις ανάγκες.

Για πληροφορίες και υποβολή βιογραφικού σημειώματος, επικοινωνήστε με το τηλ.: 2657031005-6.