Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ευχαριστεί όλους τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες που με την ψήφο τους στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου συνέβαλαν στο να γίνει δυνατότερο το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, δίνοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσοστό.
Η επιτυχία αυτή, ο αγώνας αυτός, δεν ανήκουν μόνο στα μέλη, στα στελέχη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως στους πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα, που ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις έως τώρα εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, πήραν στο χέρι τους την εθνική αξιοπρέπεια και διέδωσαν το μήνυμα του ΟΧΙ απ’ άκρη σε άκρη στο Νομό μας.
Το μεγάλο κίνημα του ΟΧΙ που έφτασε πανελλαδικά στο μεγαλειώδες ποσοστό του 61,31%, είναι η απάντηση στο ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο που έστησε η Ευρωπαϊκή ολιγαρχία. 


Είναι η ψύχραιμη απάντηση του ταλαιπωρημένου πολίτη μπροστά στο ΑΤΜ, είναι η απάντηση αξιοπρέπειας στο διχαστικό κλίμα που επί πέντε μήνες έχουν στήσει τα κανάλια της εγχώριας διαπλοκής, είναι η αντίσταση του λαού απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα και στον διχασμό, που και στο Νομό μας επιχείρησαν αναποτελεσματικά να σπείρουν κεντρικά αυτοδιοικητικά στελέχη ανασύροντας τον προ 70ετίας εμφυλιοπολεμικό λόγο.
Το πλειοψηφικό λαϊκό κίνημα του ΟΧΙ είναι και η απάντηση της Νέας γενιάς που αρνούμενη να υποθηκεύσει το μέλλον της, απέτρεψε το συντονισμένο σχέδιο ανατροπής της Κυβέρνησης.
Αντιλαμβανόμενοι το βαρύ αίσθημα ευθύνης με το οποίο μας επιφορτίζει η απόφαση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, δεσμευόμαστε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην μετατροπή του ΟΧΙ στην δημιουργία διεξόδου σε όφελος της κοινωνίας και του τόπου.


Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων