Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων και στην Πρέβεζα, τέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα.
Αναλυτικότερα:
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το βράδυ στον Κατσικά Ιωαννίνων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή «βράχου», βάρους (0,2) γραμμαρίων.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης πέντε (5) μηνών, για κλοπή.
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το απόγευμα στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνελήφθη χθες (01-06-2015) το απόγευμα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων, ένας 23χρονος λαθρομετανάστης, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης έξι (6) μηνών και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.