Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας και στα Ιωάννινα, επτά άτομα για διάφορα αδικήματα.
Αναλυτικότερα:
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (04-02-2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος βραδινές ώρες της 02/03-02-2015 αφαίρεσε από περίπτερο στην πόλη της Πρέβεζας χρηματικό ποσό σε κέρματα και πακέτα με τσιγάρα.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθη προχθές (03-02-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και (9) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη προχθές (03-02-2015) το βράδυ στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης τριών (3) μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνελήφθη χθες (04-02-2015) αργά το βράδυ στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 28χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν χθες (04-02-2015) το πρωί στα Ιωάννινα, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, 41 και 28 ετών, διότι αφαίρεσαν από σούπερ μάρκετ στην πόλη των Ιωαννίνων διάφορα προϊόντα. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι δύο αλλοδαποί στερούνταν κάθε νόμιμου τίτλου παραμονής στη χώρα μας, ενώ ο 41χρονος ήταν καταχωρημένος και στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών λόγω διοικητικής απέλασης και παραβίασης των όρων διαμονής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.