Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δώρο η φύλαξη βλαστικών κυττάρων από τη Biohellenika με αφορμή τις γιορτές


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων η Διεύθυνση της Biohellenika δίνει δώρο τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων από τον πλακούντα σε όλους τους μελλοντικούς γονείς που θα αποφασίσουν να φυλάξουν τα πολύτιμα βλαστοκύτταρα του παιδιού τους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.
 Η συλλογή βλαστοκυττάρων από τον πλακούντα συμπληρώνει την κλασσική λήψη του ομφαλοπλακουντιακού αίματος εξασφαλίζοντας στο παιδί σας έως και διπλάσιο αριθμό βλαστοκυττάρων. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί καινοτομία της Biohellenika και είναι η μόνη τράπεζα οικογενειακής φύλαξης στην Ελλάδα που έχει την τεχνογνωσία και τα εργαστήρια για να υποστηρίξει τη μέθοδο αυτή.
Επί πλέον, η Biohellenika καινοτομεί για δεύτερη φορά αφού είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει τη φύλαξη των μεσεγχυματικών βλαστοκυττάρων από όλο το μήκος του ομφαλίου λώρου, έτοιμων προς χρήση όταν  ζητηθούν.

Η Biohellenika έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα τρία καλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη, είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που έχει καταφέρει να λάβει τη Διεθνή Διαπίστευση από την Αμερικανική Ένωση Τραπεζών Αίματος (ΑΑΒΒ), έχει την Εθνική Διαπίστευση από τον ΕΣΥΔ και είναι η μόνη εταιρεία που έχει την εμπειρία άνω των 850 θεραπευτικών εφαρμογών στην Ελλάδα και σε διαπιστευμένα Νοσοκομεία του εξωτερικού.
Σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας δείχνετε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 474 282 – 8011199299 – 6944677746 ή στο info@biohellenika.gr