Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Παραχώρηση για χρήση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουκλιών του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Κουκλιών για τη δημιουργία βιβλιοθήκης


Α  Π  Ο  Σ  Π  Α  Σ  Μ  Α
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ  No  11/19-9-2014, ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
AΠΟΦΑΣΗ     189 / 2014
Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
«ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΥΚΛΙΩΝ  ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΟΥΚΛΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ»

   Στο Καλπάκι και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πωγωνίου, σήμερα την  19Η   Σεπτεμβρίου 2014,  ημέρα  Παρασκευή  και  ώρα  18.00 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Πωγωνίου, μετά από γραπτή πρόσκληση   του Προέδρου του, με αριθ. πρωτ.  11145 / 15-9 -2014 που επιδόθηκε νόμιμα στους Δημοτικούς Συμβούλους και στο Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 & 96 του Δ.Κ.Κ. και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , παρισταμένου   του Δημάρχου Κων/νου Καψάλη και του Ειδικού Γραμματέα του Δ.Σ. Διοικ. υπαλλήλου Σωτηρίου Μπράχου [για την τήρηση των πρακτικών].


   Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι από τα [ 21 ] μέλη του Δ.Σ.
Βρέθηκαν παρόντα   τα  [ 19 ], ήτοι:
Στη συνεδρίαση και για τη συζήτηση και λήψη απόφασης του 9ου θέματος, καλέστηκε και ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Κουκλιών, Μέμος Θεόδωρος.
  Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγούμενος στο  9o θέμα της ημερήσιας διάταξης, θέτει υπόψη του Δ.Σ.  την από 15-9-2014 αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουκλιών της Τ.Κ. Κουκλιών, με την οποία ζητά από το Κ.Σ. την παραχώρηση της χρήσης του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Κουκλιών, προκειμένου να προχωρήσει στην δημιουργία βιβλιοθήκης, μετά από σύμφωνη γνώμη του Τ.Σ. της Τ.Κ. Κουκλιών.
  Μετά από αυτά ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. ν’ αποφασίσει σχετικά.
  Το Δ.Σ. μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου,
τις σχετικές διατάξεις  του  Δ.Κ.Κ.,  και  αφού σκέφτηκε νόμιμα, Ομόφωνα,
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι
    Εγκρίνει την παραχώρηση της χρήσης του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Κουκλιών, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουκλιών, με έδρα την Τ.Κ. Κουκλιών, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία βιβλιοθήκης.
Η απόφαση αυτή έλαβε α.α.    189   / 2014.
 Συντάχθηκε, βεβαιώθηκε και υπογράφεται όπως ακολουθεί:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΟΥ Δ.Σ.      ΤΑ  ΜΕΛΗ
  
[Τ.Σ.]  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΤΣΙΑΣ   Υπογραφές

ΠΙΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Δ.Σ.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΤΣΙΑΣ