Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αξιολόγηση υπαλλήλων στο ΕΜΠ: Από ποιους; Από τους θύτες;

Στο ΕΜΠ, ποιος θα κάνει κανονική και αντικειμενική αξιολόγηση; 
Μήπως οι «θεματοφύλακες»  της οικογενειοκρατίας και της ανομίας;
Διότι, δεν μπορείτε να φανταστείτε, τι μεθόδους χρησιμοποιούν κάποιοι φαύλοι πολύ υψηλά ιστάμενοι του ΕΜΠ για να διαφυλάξουν το status-quo και να αποδυναμώσουν ικανούς και έντιμους υπαλλήλους, που δεν ανήκουν όμως στην οικογενειοκρατία και δεν έχουν καμία σχέση με την φαυλότητα, την διαφθορά και την λαμογιά!
Βάζουν τους αχυρανθρώπους τους να τους ασκούν το λεγόμενο mobbing-bullying (εργασιακή παρενόχληση), στημένα σκηνικά κατασυκοφάντησης κ.λπ., κ.λπ. Σκέτος κανιβαλισμός ασκείται από το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του ΕΜΠ!
Όλοι αυτοί έχουν «πλάτες» και πολιτική κάλυψη, γι'αυτό τα κάνουν αυτά και ίσως στοχεύουν και σε κάποιους πολιτικούς θώκους. Ποιος λοιπόν θα αξιολογήσει τους υπαλλήλους-θύματα του mobbing; Μήπως οι ίδιοι οι mobbers, οι ίδιοι οι θύτες; Προφανέστατα αυτό θα γίνει, προκειμένου  να βγάλουν αυτούς τους υπαλλήλους, δήθεν, ακατάλληλους και να απαλλαγούν έτσι απ’αυτούς!

Κύριε Ρακιντζή, Επιθεωρητά Δημόσιας Διοίκησης, τι λέτε για όλα αυτά; Κύριοι Εισαγγελείς; Κύριε Υπουργέ της Παιδείας; Κύριε Υπουργέ Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Κύριοι του Συμβουλίου Διοίκησης;
 Ποιοι, άραγε συγκαλύπτουν τις όποιες καταγγελίες γίνονται για όλα αυτά τα φαινόμενα;
Εκκωφαντική σιωπή !
Τα στοιχεία του συγγραφέα είναι στην διάθεση του blog