Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Ειδικότερα:
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη στην Άρτα, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Άρτας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, δύο ημεδαποί, 35 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες αρχικά αφαίρεσαν από κήπο οικίας στα Ιωάννινα ένα παιδικό ποδήλατο και στην συνέχεια αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας στην ίδια οδό.
Από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, συνελήφθη στο Βράχο Πρέβεζας, 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατείχε παράνομα και διέθετε προς πώληση (188) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CD) και (72) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (DVD).
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας διότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Ιωαννίνων, για μη καταβολή εγγυοδοσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.