Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το κλείσιμο των πυλών του ΕΜΠ και ο φασισμός

Οι πύλες του ΕΜΠ έχουν κλείσει από μια οικτρή μειοψηφία διαθεσίμων και καταργημένων υπαλλήλων (άραγε, με ποια ιδιότητα;), οι οποίοι με την βοήθεια κάποιων φοιτητών διαφόρων αριστερών εξωκοινοβουλευτικών ομάδων κάνουν face-control σε όποιον επιχειρήσει να εισέλθει, είτε πρόκειται για εργαζόμενο, είτε πρόκειται για καθηγητή, ερευνητή, είτε πρόκειται για φοιτητή και με εντελώς φασιστικό τρόπο απαγορεύουν ή επιτρέπουν την είσοδο κατά το δοκούν! Καθημερινά πια είναι τα φαινόμενα σοβαρών παρενοχλήσεων, προπηλακισμών, ακόμη και μπουγελώματα συμβαίνουν!
Ακόμη και αν κάποιος κατορθώσει να περάσει από τις "Συμπληγάδες" στην πύλη, είναι αδύνατη η πρόσβασή του σε χώρους γραφείων από αλυσίδες στις πόρτες και λουκέτα.
Η πλήρης ανομία και ασυδοσία βασιλεύουν!
Η σκοπιμότητα, εκτός από την κατάργηση εντελώς της ΚΥΑ για τους διαθέσιμους, είναι και ο τορπιλισμός και η ματαίωση των επικείμενων πρυτανικών εκλογών με τον νέο νόμο.
Η πρυτανεία εντελώς απούσα, υπογείως όμως άλλα σενάρια απεργάζεται με τους κ.κ. του εργοδοτικού συνδικαλισμού!
Είναι και η τεράστια οικογενειοκρατία στην μέση και πως θα την διασώσουν, είναι οι λογής-λογής "ημέτεροι", που παρανόμως διορίστηκαν διαχρονικά και τα συμφέροντα που διακυβεύονται...
Αυτά είναι μερικά από τα αδιανόητα που συμβαίνουν σ' αυτό το "φέουδο ανομίας και διαφθοράς" που είναι το ΕΜΠ.
Άραγε, ένας εισαγγελέας δεν ακούει;


Τα στοιχεία του συγγραφέα είναι στην διάθεση του blog