Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Κίνηση Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη» αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Κίνηση Πολιτών  Πωγωνίου  «Αλληλεγγύη»  και οι Πολίτες που συσπειρώθηκαν σ’ αυτήν, αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές μετά από απόλυτη σχεδόν πλειοψηφία των μελών της και των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της.
 Οι λόγοι που μας οδήγησαν σ΄ αυτή μας την απόφαση είναι λίγο πολύ γνωστοί και τους έχουμε ήδη καταγγείλει.


Αποκλεισμός από τα ΜΜΕ και παρεμπόδιση της παρουσίασης του Προγράμματός και των θέσεών μας, απειλές και εκβιασμοί στους πολίτες που μας πλαισιώνουν, από τη μάστιγα του ντόπιου κατεστημένου.  
 Ο Δήμος Πωγωνίου είναι ο φτωχότερος ίσως Δήμος της Ηπείρου και δεν αποτελεί διακύβευμα εξουσίας και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για διχασμούς, αγκυλώσεις και νόθες εκλογικές διαδικασίες την στιγμή που έχει ανάγκη από τις θέσεις και τις προσπάθειες του συνόλου των δημοτών του.
 Για αυτούς τους λόγους αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο στους δύο μονομάχους του κατεστημένου, τους θιασώτες της ΕΟΖ, των Μνημονίων και του Καλλικράτη,  να λύσουν τις διαφορές τους και οι πολίτες ας κρίνουν κατά συνείδηση.
 Ευχαριστούμε τους συμπολίτες  που μας συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν καθώς και  τους υποψηφίους - στελέχη της Κίνησης που ηρωϊκά αντιστάθηκαν στις πιέσεις των ενορχηστρωτών της διαπλοκής και προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου συστρατεύτηκαν για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Πωγώνι.

Δημήτρης Μ. Κανακάκης

Κίνησης Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη»