Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δελτίο τύπου κ. Ιωάννη Ντόντη από Βήσσανη

Σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Ιωάννης Ντόντης, θα ξεκινήσει την περιοδεία του από το Κεράσοβο στις 11 η ώρα, στην προσπάθεια που γίνεται απ' όλο το δήμο να αλλάξει σελίδα το Πωγώνι μας για ένα καλύτερο αύριο.

Κατά τη χθεσινή ημέρα ο κ. Ντόντης Ιωάννης, με το κλιμάκιο του από το συνδυασμό του "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι" (το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τόπουλος Βασίλειος, Ντότης Δημήτριος, Μάτσικας Ευάγγελος, Καραγιώργος Ιωάννης, Χαρισιάδη Μαριάνθη, Κυρίτση Βικτωρία, Λουϊζου Μαρία, Παπαβασιλείου Κώστας και οι Τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Γραμμόζη Δήμητρα, Κυρίτσης Χρήστος, Λέκκας Ιωάννης Βλεσσίδης Ιωάννης, Μπάτσος Γεώργιος, Γκόγκας Αθανάσιος, Γκότσης Δημήτριος, Ζαρκαδάς Ιωάννης και Χούσου Ζαχαρούλα),  στις ομιλίες του, τόνιζε πως μείζον θέμα στα χωριά του Πωγωνίου μας είναι η ασφάλεια του τόπου - η υγεία και φυσικά πολλά ακόμη ζητήματα, τα οποία η νυν διοικούσα αρχή δεν μπορεί να επιλύσει με κανέναν τρόπο. 
Οι κάτοικοι των χωριών άκουσαν με προσοχή τον κ. Ντόντη και πολλές φορές υπήρξε και παρέμβαση (στο χωριό Βήσσανη), με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση και να γίνεται ένας εποικοδομητικός διάλογος. 
Επίσης ο κ. Ντόντης στάθηκε για μία ακόμη φορά στην μεγάλη κατασπατάληση του δήμου, από τη νυν τοπική αρχή και πως ακόμη περιμένει ενημέρωση για το που πήγαν τόσα χρήματα, με τον κόσμο στην συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Ντόντη Ιωάννη να κουνάει το κεφάλι και αν συμφωνούν όλοι στο τέλος, πως τα ψέματα τελείωσαν και έχει έρθει η ώρα για το ΠΩΓΩΝΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Πρόγραμμα περιοδείας
Σάββατο 10 Μαΐου
11:00  Κεράσοβο
12:00  Περιστέρι
13:00  Στρατίνιστα
17:30  Μαυροβούνι
18:00  Α. Ραβένια
19:30  Δολιανά
Κυριακή 11 Μαΐου
11:00 Πωγωνιανή
13:00 Δρυμάδες- Σταυροσκιάδι
17:30  Κτίσματα
18:30  Χαραυγή
19:30  Καστάνιανη
21:00 Αγία Μαρίνα

Γραφείο τύπου
Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι
Τρόποι επικοινωνίας: giatopogoni@gmail.com
και στο facebook: giatopogoni@gmail.com