Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Γιάννης Ντόντης: «Δεν συντρέχει κανένα νομικό κώλυμα ως προς την υποψηφιότητα»

Ντόντης Ιωάννης
υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου
Οι προπαγανδιστές μιας σάπιας και ήδη καταδικασμένης από τους πολίτες λογικής, εναγωνίως προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Το τελευταίο διάστημα αρθρογραφούν επίμονα και επανειλημμένα για «δήθεν υπηρεσιακό κώλυμα» του υποψηφίου Δημάρχου Πωγωνίου κ. Γιάννη Ντόντη.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Πωγωνίου ότι όλα αυτά κρύβουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και αποτελούν άθλια προπαγάνδα που μοναδικό σκοπό έχουν να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία της Παράταξής μας «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι» δημιουργώντας σύγχυση και αμφιβολία στην κοινωνία.
Δεν τους περνάει και σε λίγες ώρες με την κατάθεση του Συνδυασμού μας, θα καταπέσει πλήρως η ανεύθυνη δήθεν επιχειρηματολογία που παρουσιάζουν.
Ας είναι προσεκτικότεροι.
Για να τελειώνουμε μια και καλή με το ανύπαρκτο «ζήτημα» του ασυμβίβαστου, να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι η Πολιτεία έχει τους ανεξάρτητους θεσμούς της και
λειτουργεί με τις επιταγές του Συντάγματος.
Έτσι, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με έγγραφό του με αρ. πρωτ. 179/Φ. ΣΤ από 24/1/2014, σε σχετικό ερώτημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ. Μακεδονίας δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν συντρέχει κανένα νομικό κώλυμα ως προς την υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Ντόντη για το Δήμο Πωγωνίου.
Αρακτηριστικά στο έγγραφο αναφέρεται ότι: ο κ. Ντόντης Γιάννης «…έχει την δυνατότητα και τούτο είναι απολύτως συμβατό με το πνεύμα του Νόμου, να είναι υποψήφιος Δήμαρχος σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Π.Ε. Ιωαννίνων, πλην βεβαίως του Δήμου Ιωαννιτών».
Όποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια των πραγμάτων μπορεί να απευθυνθεί στην αρμόδια Υπηρεσία και να ενημερωθεί σχετικά.
Στις 18 Μαΐου το Πωγώνι αλλάζει σελίδα.
Η Παράταξή μας με τα έμπειρα και ικανά στελέχη της, με τις ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις που προβάλλει, με την ανάδειξη και την καθημερινή διεκδίκηση της επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων για το συλλογικό συμφέρον του τόπου, είναι πλέον πλειοψηφία στο Πωγώνι.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος


Γιάννης Ντόντης