Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ώρα της αληθείας για τον Δήμο Πωγωνίου

Τέσσερις υποψήφιοι στην μάχη του Μαΐου

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Απριλίου, έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Το Δήμο Πωγωνίου θα διεκδικήσουν τελικά τέσσερις υποψήφιοι.
Υποψήφιος είναι ξανά ο νυν δήμαρχος Πωγωνίου κ. Καψάλης Κωσταντίνος με τη δημοτική παράταξη  «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου», ο νυν  αρχηγός της αντιπολιτεύσεως κ. Ντόντης Ιωάννης με τη δημοτική παράταξη  «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», το ΚΚΕ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ.  Παναγιώτη Καραγιάννη με τη δημοτική παράταξη της  «Λαϊκής Συσπείρωσης Πωγωνίου» και ο κ. Κανακάκης Δημήτριος με τη Κίνηση Πολιτών Πωγωνίου «Αλληλεγγύη».

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειας του κ. Ζηκόπουλου Σταύρου να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με την «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Πολιτών για το Πωγώνι» αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στα ονόματα και τον αριθμό των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων στους τέσσερις συνδυασμούς, καταλαβαίνει κανείς πόση δυσκολία υπήρξε στην ανεύρεση ικανών υποψηφίων.
Την ψήφο μας την 18η Μαΐου, για τις θέσεις των Δημοτικών και των Τοπικών Συμβούλων θα διεκδικήσει ένα μωσαϊκό ανθρώπων.
Μορφωμένοι και καταξιωμένοι Επιστήμονες, σοβαροί επαγγελματίες, άνθρωποι του μόχθου, αγρότες, άνεργοι, δημόσιοι υπάλληλοι, νέοι, φοιτητές, μετανάστες (εσωτερικού και εξωτερικού), νοικοκυρές και συνταξιούχοι.
Η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων θα γίνει από το Πρωτοδικείο τη 15η μέρα πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή έως τα μεσάνυχτα της 3ης Μαΐου 2014.