Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Απάντηση με αφορμή δημοσίευμα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" για το πωγώνι.
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πωγωνίου δηλώνουμε τα εξής:
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πωγωνίου ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το δημοσίευμα και το καταγγέλλουμε ως ανυπόστατο ψέμα που στόχο έχει την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πωγωνίου ομόφωνα στηρίζουμε την υποψηφιότητα του συντοπίτη μας Γιάννη Ντάλλα ως νομαρχιακός σύμβουλος και θα αγωνιστούμε για την εκλογή του και την επιτυχία της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» της Όλγας Γεροβασίλη.
Δηλώνουμε επίσης ότι ο Γιάννης Ντάλλας με την στάση του δεν προκύπτει ότι σαμποτάρισε την προσπάθεια για τον σχηματισμό ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πωγωνίου.
Η παράταξή μας «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Πολιτών για το Πωγώνι» θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τις εκλογές και θα παλεύει για το καλό του τόπου και των κατοίκων του Πωγωνίου. 
Τυχόν αποφάσεις της νέας Δημοτικής αρχής που αντίκειται στα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής μας θα μας βρουν απέναντι.
Επίσης η παράταξη μας αποφάσισε δημοκρατικά να μη στηρίξει καμιά από τις παρατάξεις πού κατεβαίνουν στις Δημοτικές εκλογές και τα μέλη του να πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους.  


Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ