Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΝΤΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Ντόντης Ιωάννης 
υποψήφιος 
Δήμαρχος Πωγωνίου
Mε αφορμή το δημοσίευμα του «Πρωινού Λόγου» από 8/11/2013, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, και αφορά το πρόσωπό μου, θέλω να αναφέρω τα εξής:
Κατέρχομαι στις εκλογές της 18ης Μαΐου ως υποψήφιος  Δήμαρχος Πωγωνίου, με τον συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», έχοντας την βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και θα γίνει η αλλαγή της Δημοτικής Αρχής της αδιαφάνειας και των παρασκηνίων, της παραπληροφόρησης και των ψεύτικων υποσχέσεων.
Το δημοσίευμα ας το διακινούν όσοι έχουν άγνοια των νόμων και των θεσμών της Πολιτείας. Όσοι έχουν άγνοια των διαδικασιών και των εξελίξεων. Ας χαίρονται με την πρόσκαιρη εντύπωση που δημιουργούν στους πολιτικούς τους φίλους. Γιατί η υπόλοιπη κοινωνία δεν τους ακολουθεί. Δεν τους εμπιστεύεται πια κανείς.
Οι πολίτες του Πωγωνίου στις εκλογές θα απορρίψουν  με την ψήφο τους την Δημοτική Αρχή των κολλητών και των απευθείας αναθέσεων. Θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ σε επαγγελματίες πολιτικούς.
Η Παράταξή μας με όλα τα αξιόλογα στελέχη της,  θα αγωνιστεί  για την επικράτηση των ιδεών, των αξιών και των θέσεών μας, για την επικράτηση της δικής μας αντίληψης και λειτουργίας του Δήμου, που είναι διαμετρικά αντίθετη από τις αντιλήψεις και τις πρακτικές της σημερινής Δ. Α., έτσι όπως την εκφράσαμε μέσα από την ουσιαστική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, μέσα από την προσπάθεια και τις πρωτοβουλίες  τα 3,5 χρόνια στο Δήμο.  
Ξεκινούμε τον εκλογικό αγώνα με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, ξεκινούμε με όπλο την δουλειά μας, τις γνώσεις και την εμπειρία μας,   ξεκινούμε με όπλο την δύναμη που έχουμε από την κοινωνία και τους πολίτες.
Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για το Πωγώνι και μια καλύτερη ζωή για τους κατοίκους.
Αυτή είναι η κατεύθυνσή μας!
Αυτή είναι η ευθύνη μας!
Αυτή είναι η δέσμευσή μας!
                                                                                     

Δολιανά, 11 Απριλίου 2014