Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γιάννενα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά-απαγορευμένα παίγνια

Κατασχέθηκε ένα (1) τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο για τη διενέργεια παράνομων τυχερών χαρτοπαιγνίων, μάρκες, τράπουλες και ζάρια

Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, χθες (24-04-2014) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ένας ημεδαπός, υπεύθυνος του καταστήματος και τρία (3) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά – απαγορευμένα παίγνια.
Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του καταστήματος, 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν παρών κατά τον έλεγχο και συνελήφθη, είχε εγκαταστήσει κατάλληλα διαμορφωμένο τραπέζι, ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα και είχε επιτρέψει την διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «πόκερ» και συγκεκριμένα την παραλλαγή texas holdem, στο οποίο συμμετείχαν ως παίκτες, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 50, 48 και 32 ετών.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
ένα τραπέζι ειδικά διαμορφωμένο για διενέργεια χαρτοπαιγνίων
πέντε (5) συσκευασίες με μάρκες διενέργειας παιγνίων
τρεις (3) μεταλλικές βαλίτσες με τράπουλες, ζάρια και μάρκες
το χρηματικό ποσό των (105) ευρώ
Η 34χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.