Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δ.Ε. Άνω Καλαμά

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου διακηρύσσει Πρόχειρο  Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ» (πετρελαίου κίνησης, βενζίνης αμόλυβδης και λιπαντικών) για τις ανάγκες του Δήμου Πωγωνίου και των Νομικών Προσώπων του, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης  επί τοις εκατό (%) α. για τα καύσιμα στη μέση τιμή λιανικής πώλησης ανά είδος, όπως αυτή προσδιορίζεται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων ή τον αρμόδιο φορέα, όπως ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και β. για τα λιπαντικά  επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού, συνολικού προϋπολογισμού 53.983,73 € πλέον Φ.Π.Α. 
Ο Διαγωνισμός θα γίνει την Τετάρτη,  26/02/2014 και ώρα 9:30 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά σε μία ή σε περισσότερες ομάδες των προς προμήθεια ειδών του προϋπολογισμού.
Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό δεν απαιτείται.
 Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για παραλαβή των τευχών δημοπράτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι, υπεύθυνη Ευμορφία Σίδερη και στο τηλέφωνο 2653360120,  Γραφείο Προμηθειών, Υλικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ