Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Καλπάκι Πωγωνίου: Συνελήφθη 47χρονος έμπορος ναρκωτικών ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του πάνω από 125 κιλά κάνναβης

Μεσημεριανές ώρες χθες (10-01-2014) στο Καλπάκι Ιωαννίνων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και Κόνιτσας, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Αναλυτικότερα, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν στο πορτ-παγκάζ και στα πίσω καθίσματα (96) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (125.850) γραμμαρίων.


Ο 47χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ προσδιορίστηκε στο πλαίσιο της έρευνας ότι το «φορτίο» των ναρκωτικών προοριζόταν για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο με δύο κάρτες SIM κατασχέθηκαν. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.