Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ !!!

Οι πίνακες μοριοδότησης υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), για διαθεσιμότητα, που δημοσιεύτηκαν στις 18/11/2013 και 21/11/2013 είναι πλαστογραφημένοι. Συγκεκριμένα, σε πλήθος ΙΔΑΧ που προσλήφθηκαν με το Π.Δ. Παυλόπουλου ή Β. Παπανδρέου κ.λπ., τους μοριοδοτούν με 20 επιπλέον μόρια, λέγοντας ψευδώς ότι προσλήφθηκαν με διαδικασίες ΑΣΕΠ κ.λπ. Σώζουν με πλαστογραφίες τους ημετέρους, τις κλίκες, την οικογενειοκρατία εις βάρος των εντίμων και μη διαπλεκόμενων.

Το Υπουργείο Παιδείας, πως τα έστειλε πλαστογραφημένα στο ΑΣΕΠ, αφού αυτό δημοσιεύει σε ΦΕΚ τους διορισμούς; Το ΑΣΕΠ, πως δημοσίευσε τους πλαστογραφημένους πίνακες; Δεν γνωρίζει ποιους διόρισε με δικές του διαδικασίες;

Αγνόησαν τις αιτήσεις θεραπείας (!) και δημοσίευσαν πάλι τους ίδιους  πλαστογραφημένους πίνακες, ως οριστικούς, από το δήθεν «ειδικό υπηρεσιακό συμβούλιο», στις 21/11/2013. Η εκτεταμένη πλαστογραφία δείχνει, ενδεχόμενο δόλο και ενδεχόμενο στημένο παιχνίδι με τις κλίκες για να σώσουν τους ημετέρους και τους παράνομους.

Εγκληματούν και χωρίς κανένα φραγμό πράττουν εγκλήματα κατά υπαλλήλων και του δημοσίου συμφέροντος.

Εκτός αν δηλώσουν απροσμέτρητη ανικανότητα!

Αυθαιρεσία, αίσχος και αθλιότητες!