Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: «Περί χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε φτωχές οικογένειες καταγόμενες από Τ.Κ. Βήσσανης Δ.Ε. Δελβινακίου από το Κληροδότημα «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ» 2013

Η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ως Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΛΑΡΙΔΗ» καλεί τις περισσότερο πτωχές οικογένειες  της Τοπικής Κοινότητας Βήσσανης του Δήμου Πωγωνίου όπως,  σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτει  η οποία έχει  ως εξής:    «μετά το θάνατο της συζύγου μου οι τόκοι  και τα μερίσματα των πέντε μετοχών και εις τα κατατεθειμένα ποσά θα διανέμωνται καλοκαγάθως και δικαίως κάθε εξάμηνίαν πάντοτε και αματατρέπως εις τας μάλλον πτωχοτέρας οικογενείας της πατρίδας μου Βησσάνης), υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Δήμου στο Καλπάκι ή στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βήσσανης κ. Νικολάου Κωνσταντίνο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013  με τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι  δημότες της Τοπικής Κοινότητας Βήσσανης. Δικαίωμα συμμετοχής έχει από κάθε οικογένεια ένα μέλος.
2)Εκκαθαριστικό σημείωμα  έτους 2013 επικυρωμένο από την εφορία ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι τα στοιχεία είναι αληθή .
3) Έντυπο Ε9 επικυρωμένο από την εφορία ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι τα στοιχεία είναι αληθή .
4) Υπεύθυνη Δήλωση  που θα δηλώνουν ότι δεν έχουν  εισπράξει τέτοιου είδους οικονομική ενίσχυση  από άλλο Νομικό πρόσωπο
   Το ποσό που θα διανεμηθεί για το  έτος 2013 είναι 3.000,00€ σύμφωνα με σχετική απόφαση της διαχειριστικής  επιτροπής.
   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο στα τηλέφωνα 2653360117ή 6977410159  
Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Βήσσανης 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ