Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Περί χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για προίκιση άπορης κόρης της Τ.Κ. Βήσσανης Δ.Ε. Δελβινακίου από το Κληροδότημα ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ 2013

Η  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ως Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ» καλεί τις δημότισσες της Τοπικής Κοινότητας Βήσσανης του Δήμου Πωγωνίου όπως,  σύμφωνα με την επιθυμία του διαθέτη «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ» η οποία έχει συγκεκριμένα ως εξής   «οι τόκοι του ως είρηται κεφαλαίου θέλουσι διατίθεσθαι κατ΄έτος προς προίκησιν μιας κόρης άπορον της αυτής Κοινότητας δια κλήρου, με τη μεγίστην λεπτομέρειαν θα τίθεται εντός κληροτίδος τα ονόματα των προς γάμον ωρίμων..), υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Δήμου στο Καλπάκι ή στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βήσσανης κ. Νικολάου Κωνσταντίνο μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013  με τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (από το Δήμο). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι οι ενδιαφερόμενες, δημότισσες της Τοπικής Κοινότητας Βήσσανης.
2)Εκκαθαριστικό σημείωμα  έτους 2013 (των γονέων εάν δεν υποβάλλει μόνος του ο ενδιαφερόμενος, όπως και της ενδιαφερόμενης εφόσον  υποβάλλει) επικυρωμένο από την εφορία ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι τα στοιχεία είναι αληθή.
3)Έντυπο Ε9 επικυρωμένο από την εφορία ή υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι τα στοιχεία είναι αληθή.
3)Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας 
4)Υπεύθυνη Δήλωση  που θα δηλώνει η ενδιαφερόμενη ότι δεν έχει προικοδοτηθεί από άλλο Νομικό πρόσωπο
  Το ποσό που θα διανεμηθεί για το  έτος 2013 είναι 3.000,00€ σύμφωνα με σχετική απόφαση της οικονομικής-διαχειριστικής  επιτροπής.
   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο στα τηλέφωνα 2653360117 ή 6977410159 τοπικού εκπροσώπου Βήσσανης 


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ