Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Συνελήφθησαν έξι ημεδαποί, οι οποίοι προχθές το μεσημέρι στο Λούρο Πρέβεζας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις ημεδαπούς

Στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν χθες (16.08.2013) στη Νέα Σελεύκεια και στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, έξι ημεδαποί Ρομά (τέσσερις άνδρες ηλικίας 63, 51, 34 και 20 ετών καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 57 και 38 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε τρεις ημεδαπούς στο Λούρο Πρέβεζας.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε η συμμετοχή των έξι συλληφθέντων σε επεισόδιο που έγινε το απόγευμα της 15-08-2013 σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Άρτας – Πρέβεζας (στην περιοχή του Λούρου).
Αναλυτικότερα, οι δράστες πήγαν με τα τρία αυτοκίνητά τους στο παραπάνω πρατήριο και επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή με τα χέρια τους και με διάφορα αντικείμενα που βρήκαν στον προαύλιο χώρο του πρατηρίου (τραπέζια, γλάστρες), στον 30χρονο υπεύθυνο, καθώς και σε δύο ακόμη ημεδαπούς, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο για να τον βοηθήσουν.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.