Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το "29ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων"


Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση θεατών διοργανώθηκαν στον Δήμο Κατερίνης οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το 29ο Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων. Χιλιάδες Βλάχοι στην καταγωγή και φίλοι, επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό παρακολούθησαν τα δρώμενα, η αυλαία των οποίων άνοιξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην κεντρική Πλατεία.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων στην Κατερίνη, έγινε παρουσία χιλιάδων θεατών το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Δημαρχείου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν o Δήμαρχος Κατερίνης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστας, επίσης, η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η βουλευτής Πιερίας κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.  Κ. Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δημάρχων από όλη την Ελλάδα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης, εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτών, συλλόγων και φορέων.
Παρόντες ήταν ο Αντιστράτηγος της Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας Καραλιάς κ. Ι., ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κατερίνης Γ. Παπαπολύκαρπος, ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ.  Μ. Τρίτος.