Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Θεσπρωτία: «Μπλόκο» σε 157 κιλά χασίς

Κατασχέθηκαν πάνω από 157  κιλά ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ο 21χρονος οδηγός

 Εντοπίστηκε, χθες (21-07-2013) στη γέφυρα Νεράϊδας Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 21χρονος Έλληνας οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος, με σκοπό να το ελέγξουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός.
Ο 21χρονος καταδιώχθηκε και συνελήφθη στο Κυπάρισσο Θεσπρωτίας ενώ όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, στο πορτ παγκάζ και στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν συνολικά (155) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (157.240) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σχηματίζεται δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 21χρονου, ο οποίος με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.