Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Αναπτυξιακό συμπόσιο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια

Αναπτυξιακό συμπόσιο θα  πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου υπό την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.
Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών και το Ίδρυμα Friedrich Ebert, και έχει ως θέμα «Βιώσιμα Μοντέλα Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών. Η περίπτωση της Ηπείρου και της Πίνδου».
Στις θεματικές ενότητες του Σαββάτου 15 Ιουνίου μεταξύ των εισηγητών θα βρεθούν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο πρόεδρος του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ Χρήστος Παπαβρανούσης, ο διευθυντής του ΙΓΜΕ Ηπείρου Βαγγέλης Νικολάου, ο δήμαρχος Κόνιτσας Παναγιώτης Γαργάλας, ο δήμαρχος Μετσόβου Νίκος Τσομπίκος, ο δήμαρχος Ζαγορίου Γαβριήλ Παπαναστασίου, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αετομηλίτσας Χρήστος Νιτσιάκος, ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Φίλης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων Δημήτρης Γιωτίτσας.
Η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 5:00 μ.μ..