Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στην Άρτα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (13-06-2013) το μεσημέρι στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνελήφθη ένας 32χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,9) γραμμαρίων και (42) ναρκωτικά χάπια, στερούμενος ιατρικής συνταγής.
Στην δεύτερη περίπτωση , χθες (13-06-2013) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνέλαβαν έναν 30χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε στο οδόστρωμα μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (1,1) γραμμαρίων, η οποία περισυλλέχθηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.
Στην τρίτη περίπτωση, χθες (13-06-2013) το βράδυ στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη μετά από καταδίωξη 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε από το αυτοκίνητό του στο οδόστρωμα, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων.
Επίσης, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στην τέταρτη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13-06-2013) το μεσημέρι, σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (9,80) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.