Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν σε Άρτα και Ιωάννινα σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρία νεαρά άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στις πόλεις της Άρτας και των Ιωαννίνων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις νεαροί (δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας), ηλικίας 31, 26 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, για κατοχή κάνναβης.
*Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ στο πλαίσιο έλεγχων που πραγματοποιούσαν περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας στην πόλη της Άρτας, εντόπισαν έναν 26χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, βάρους (10,16) γραμμαρίων.
*Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στις Συκιές Άρτας, έγινε έρευνα στο σπίτι 21χρονου αλλοδαπού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάτω από το στρώμα του κρεβατιού, κάνναβη βάρους (5,92) γραμμαρίων.
*Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, σε αστυνομικό έλεγχο του 31χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης, ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε στο σπίτι του μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (10,2) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.