Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Super League: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Με γκολ του Μπράνα Ίλιτς έσπασε την «κακή» παράδοση και «βλέπει» Ευρώπη

Με γκολ του Μπράνα Ίλιτς το γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα διατηρήθηκε σε τροχιά πλέι οφ.
Η φάση του 13ου λεπτού σημάδεψε την εξέλιξη του αγώνα και εν πολλοίς έθεσε τις προϋποθέσεις της νίκης των φιλοξενουμένων.
Σε μία σύρραξη του Λεωνίδα Καμπάνταη με τον Θέμη Τζημόπουλο, ο επιθετικός του Πανιωνίου επιχείρησε να χτυπήσει τον αντίπαλό του με το κεφάλι και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα.
Οι "κυανέρυθροι" των πολλών απουσιών έχαναν ακόμα έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, με συνέπεια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να αναδιανείμει την τράπουλα του σχήματος.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπράνα Ίλιτς βρήκε δίχτυα για 7η φορά φέτος, στο 18ο λεπτό.
Με αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο επόμενο γκολ.
Στο 61ο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι σε προβολή του Μάριου Οικονόμου στον Αμιρί Κούρντι και στην επόμενη φάση ο Τζημόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα (η 1η στη σύρραξη με Καμπάνταη), φάσεις που άλλαξαν το μομέντουμ.
Στις καθυστερήσεις, οι 2 ομάδες είχαν από μία σπουδαία ευκαιρία να σκοράρουν, τη σπατάλησαν και το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος (84' Τσαμουρλίδης), Παντίδος (76' Μπεγκλετσής), Παναγιωτούδης (56' Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Τόσκας, Ντούνης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κεϊτά (51' Λίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (62' Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85' Βίλα), Ίλιτς.